Лига на шампиони

Лига на шампиони

ПозицијаЕкипаВкупноПобедиНерешениПоразиFADIFFБодови
198102311735817
29513240232811
39414249227229
4941423122839
59306222255-336
611000002
611000002
611000002
99108228286-582
1000000000
1000000000
1000000000
1000000000
1020020000
1000000000
1000000000
1000000000
1000000000
1000000000
1000000000
1010010000
1000000000
АКЦИЈА
Претходна статијаТабела
Следна статијаГрупа 6
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет