ЕП 2020 распоред на натпревари

На ЕП 2020 во Шведска, Австрија и Норвешка денес се играат натпревари од третото коло во групата Е.

Распоред на натпревари:

Група E (Малме, Шведска)
  • Исланд – Унгарија (18:15 часот, ТВ Телма)
  • Русија – Данска (20:30 часот, ТВ Телма)

Фото: Официјалниот сајт на ЕП 2020