Што е седмерец?

Рубриката „Седмерец“ претставува место за вас читателите, место на кое ќе ги објавуваме вашите текстови, кои очекуваме да бидат добро напишани и исполнети со факти. Во спротивно, го задржуваме правото да не ги објавиме вашите текстови …

Дотолку имате критика, пофалба за некој ракометен натпревар, или општо за македонскиот ракомет … напишете текст и испратете ни го на нашиот маил: makrakomet@gmail.com

Ве очекуваме!

 

Со почит,
Тимот на МакРакомет

logo-img2