Македонија против Австрија на ЕП 2020

Денес македонската репрезентација го игра третиот натпревар на ЕП во Шведска, Австрија и Норвешка, против репрезентацијата на Австрија.

Натпреварот започнува од 18:15 часот, со директен пренос на Телма телевизија. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза за денешниот натпревар против Австрија?

  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (52%, 35 гласови)
  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (21%, 14 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (16%, 11 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (9%, 6 гласови)
  • Нерешено (1%, 1 гласови)

Вкупно гласале: 67

Loading ... Loading ...

Анкетата завршува во 18:00 часот*