Денеска нашата репрезентација против репрезентацијата на Црна Гора, го продолжува настапот на ЕП во Хрватска. Натпреварот започнува од 20:30 часот, со директен пренос на ТВ Телма. Која е вашата прогноза за натпреварот?

Која е вашата прогноза?

  • Убедлива победа на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (68%, 28 гласови)
  • Тесна победа на Македонија, со помалку од 5 погодоци (27%, 11 гласови)
  • Тесен пораз на Македонија, со помалце од 5 погодоци (5%, 2 гласови)
  • Нерешено (0%, 0 гласови)
  • Тежок пораз на Македонија, со повеќе од 5 погодоци (0%, 0 гласови)

Вкупно гласале: 41

Loading ... Loading ...