Познати се составите на Металург и Елверум за нивниот меѓусебен дуел, кој е со почеток во 17:30 часот.

Металург: Арсиќ, Брајовиќ, Драгаш, Дупјачанец, Јагуриноски, Костески, Кузмановски, Марчеќ, Младеновиќ, Нелоски, Палевски, Печенковски, Пешевски, Петров, Талески, Велковски.

Елверум: Боресен, Буруд, Екрен, Иваншик, Јансруд, Линдбое, Линдеруд, Мехл, Неергард, Оеин, Овербај, Поклар, Пујол, Тофт, Ватстром.