Група Б – Виена (Австрија)

Група Б – Виена (Австрија)

ПозицијаЕкипаВкупноПобедиНерешениПоразиБодови
133006
232014
331022
430030
АКЦИЈА
Претходна статијаГрупа Б – Сезона 2019/2020
С.П
Со спортот и ракометот уште од детството. Твитерџија и љубител на македонскиот ракомет! #макракомет